RE: [OpenOffice] Desincronització cadenes helpcontent2!

GRANÉ i FRANCH Marta mgrane a termcat.cat
dll oct 20 11:53:16 CEST 2008


Gràcies, Jesús.

Sobre això:

"No tenia previst actualitzar les cadenes del Pootle un altre cop si hem de tenir la versió enllestida pel 30 d'octubre. Ho puc fer, però hauria de ser aviat. Pensa que les versions han de passar per un procés de proves i triga uns dies."

No ens és cap molèstia enviar-vos-ho el dia que indiquis, i així tota la feina feta des del dia 13 al 2?? en la revisió de la documentació es pot aprofitar ara. Això és el que prèveiem, ho havíem comentat amb en Jordi i per això acceleràvem al màxim aquesta revisió final.

Però tu diràs si t'és possible. I segons això ens organitzem. ---------------------------------------------------
Marta Grané Franch
Àrea de Recerca Sectorial
Tel. 93 452 61 61
www.termcat.cat
--------------------------------------------------- 
La informació inclosa en aquest missatge electrònic és confidencial i s'adreça exclusivament al destinatari o destinataris indicats. Si rebeu aquest missatge per error, us informem que no se'n permet la reproducció o divulgació, i us preguem que ho comuniqueu al remitent per aquesta mateixa via i n'elimineu qualsevol còpia digital o impresa. Gràcies. 

-----Missatge original-----
De: openoffice-bounces a llistes.softcatala.org [mailto:openoffice-bounces a llistes.softcatala.org] En nom de Jesús Corrius
Enviat: dilluns, 20 / octubre / 2008 11:45
Per a: Traducció al català de l'OpenOffice.org
Tema: Re: [OpenOffice] Desincronització cadenes helpcontent2!

El 20 / octubre / 2008 08:41, GRANÉ i FRANCH Marta
<mgrane a termcat.cat> ha escrit:
>
>
> 1) Quedem així:
>
> Les traductores continuen treballant en els fitxes de documentació fins al 4 de novembre, quan tots els fitxers estaran enllestits i es podra tornar a pujar i incorporar on calgui. Aquell mateix dia enviarem a en Jordi M. tots els fitxers actualitzats.
>
> No ens és possible prioritzar el tancament d'uns fitxers abans que d'altres, com se suggeria en un missatge anterior. No revisem els fitxers sinó la documentació ja incorporada en la versió construïda de prova. I anem aplicant esmenes als fitxers afectats.
>
> Pel que fa a la interfície, l'equip de traducció del TERMCAT proposa esmenes, que després Softcatalà incorpora (fins ara, la Sílvia Miranda).

D'acord.

> 2) Versió 3.0 difusió:
>
> Pel que fa a la versió que es vol presentar el dia 30, ens sembla important que inclogui els fitxers de documentació al màxim d'actualitzats. Ens hauríeu d'indicar en quina data límit els prendreu del Pootle per construir-la, i així hi podem pujar els fitxers en l'estat més avançat possible (encara que previ al tancament del 4 novembre). Ens en podeu dir alguna cosa?

No tenia previst actualitzar les cadenes del Pootle un altre cop si
hem de tenir la versió enllestida pel 30 d'octubre. Ho puc fer, però
hauria de ser aviat. Pensa que les versions han de passar per un
procés de proves i triga uns dies.

> Una pregunta: Per què no es pot endarrerir la presentació prevista per al 30 uns dies, i així ja podria incorporar totes les esmenes d'interfície i documentació, més temps per fer aquesta sincronització... No hi guanyaríem??

Jo el primer de novembre marxo a la Xina. Estic a l'OpenOffice.org
Conference 2008 a Beijing i després a Shangai i Hong Kong i no torno a
Barcelona fins el dia 17. Si haig d'agafar les cadenes i fer una
versió, fer proves, etc. sent realistes estem parlant de presentar-ho
per Nadal.

A mi personalment m'és igual, però segurament és molt tard.

-- 
Jesús Corrius
http://www.corrius.org/bloc/Més informació sobre la llista de correu OpenOffice