[GNOME] empathy - master

noreply a gnome.org noreply a gnome.org
dim abr 30 18:13:29 CEST 2013


Hola,

S'ha escrit un comentari nou a empathy - master - help (Català).
https://l10n.gnome.org/vertimus/empathy/master/help/ca

Bones Manel,

Moltes gràcies per actualitzar la traducció!!

En quant als dubtes...

- Link Contacts (amb o sense tres punts és normalment sempre el mateix) segurament ho trobaràs al gnome-contacts. Diria que la documentació està una mica desfasada, ja que es va afegir el tema dels linked contacts, però després amb la gestió centralitzada dels contactes amb el gnome-contacts ho van treure de l'empathy segurament

- "video on", en aquest cas potser és d'una biblioteca que utilitzi l'empathy, ni idea d'on deu sortir (o potser és un missatge que l'han canviat...). En qualsevol cas no seria «Habilitar el vídeo» com proposes, sinó en tot cas «Habilita el vídeo» (en imperatiu)

- pel nom fictici, diria que no en tenim cap d'establert, utilitza algun que et sembli prou genèric. «Marc García» em sembla bé

- les propostes de traducció de «to remix» i «share alike» em semblen bé. Sempre pots consultar les llicències creative commons en català a veure com ho han fet, però diria que ja és això.

- en quan a afegir el «al botó» o no afegir-lo, normalment utilitzo la mateixa estructura que en l'original, llavors si a l'original hi posen «button» per algun lloc li mantinc, si en alguns no hi és, serà que és un error :)

Salut i moltes gràcies, de nou, per col·laborar!!

Gil Forcada
--
Això és un missatge automàtic enviat des de l10n.gnome.org.


Més informació sobre la llista de correu GNOME