Re: [Navegador] Traducció pàgina identity

Eduard Gamonal xadap2004 a gmail.com
dim abr 29 20:14:11 CEST 2008


t'hi vaig fer alguna correcció i arreglar el fitxer adjunt al bugzilla.
el donem per bo :)

2008/4/25 Toni Hermoso Pulido <toniher a softcatala.org>:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
>  Hash: SHA1
>
>  Ep,
>
>  en breu enjaré l'adjunció a:
>  https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=430269
>
>  Si algú vol fer-li una ullada abans...
>
>  Salut!
>
>  - --
>  Toni Hermoso Pulido
>  http://www.cau.cat
>  -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
>  Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)
>  Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org
>
>  iD8DBQFIEaHH3O471rZ7Q9wRAhSZAJ0e0yktF/9H/zrB4xQskNU8nufpTgCfcZOe
>  JgHc60CEjycgWIEyEfWVavU=
>  =XUtY
>  -----END PGP SIGNATURE-----
>
>
> EXTRA_HEADERS; include_once "{$config['file_root']}/{$lang}/includes/header-portal-pages.inc.php"; ?>
>
> Quan a la identificació de llocs web amb un sol clic
>
> El Firefox 3 conté un nou botó d'identificació de llocs web per a ajudar-vos a saber on us connecteu quan esteu en línia.
>
>
> Aquesta característica us permet comprovar d'un cop d'ull si el lloc web que esteu visitant proporciona informació de la seua identitat, qui l'ha verificada, i si es protegeixen les vostres dades d'escoltes no autoritzades. Podeu accedir a la identificació de qualsevol lloc web fent clic a la icona al marge esquerre de la barra d'ubicació (o prement Maj-Tab-Retorn).
> Preguntes més freqüents
>
> Què signifiquen els diferents nivells d'informació d'identitat?
>
>
> La icona d'«oficial de passaports» canviarà per a reflectir el nivell de la informació d'identitat que es proporciona amb el lloc web.
>
> El lloc no proporciona cap informació d'identitat.
>
> El lloc proporciona informació d'identitat bàsica, i protegeix les vostres dades personals d'escoltes no autoritzades.
>
> El lloc proporciona informació d'identitat plenament verificada pel que fa al seu propietari, i protegeix les vostres dades personals d'escoltes no autoritzades.
>
> S'ha llistat el lloc com a atacant o com a falsificació. Proporcionar-hi cap mena de dada persona, o fins i tot visitar-lo, podria ser perniciós.
>
> Per què no tots els llocs web proporcionen informació verificada de llur identitat?
>
>
> La majoria de llocs web de la xarxa no soŀliciten cap tipus d'informació personal o financera dels visitants, i tampoc deuen trobar necessari d'assumir el cost de proporcionar verificació de la identitat i protecció d'escoltes no autoritzades.
>
> Els llocs web que volen que proporcioneu informació personal o financera, o que diuen representat entitats governamentals o empresarials, haurien sempre d'identificar-se adequadament, i protegir la vostra informació d'escoltes no autoritzades.
>
> És segur fer negocis amb llocs que no s'identifiquen?
>
>
> Decidir en qui confiar a la xarxa comença sabent amb qui esteu parlant, però això no és tota la història. Els llocs que proporcionen informació d'identitat i no protegeixen les vostres dades personals us posen en risc, i no haurien de considerar-se segurs. Però també els llocs que s'identifiquen adequadament podrien tenir pràctiques de les quals podeu estar en desacord, o bé desatendre'n la seguretat.
>
> Com en el món real, aneu amb compte quan interaccioneu amb els llocs els quals no coneixeu o en confieu. Saber que el lloc s'ha identificat adequadament és un primer pas per a decidir en qui confiar.
>
> Mozilla verifica la informació de tots els llocs web?
>
>
> La informació que s'utilitza per a identificar els llocs web no la verifica Mozilla. El Firefox, com altres navegadors, confia en un conjunt de companyies que s'anomenen «Autoritats certificadores», que verifiquen la identitat del lloc i n'emeten «certificats» d'identitat. Aquestes companyies s'han d'adherir a la política de certificats de CA de Mozilla que, entre altres punts, demana a les CA (autoritats certificadores) que proporcionin auditories de tercers parts que confirmin que no emeten certificats de forma inapropiada. EXTRA_FOOTERS; include_once "{$config['file_root']}/{$lang}/includes/footer-portal-pages.inc.php"; ?>
> _______________________________________________
>  Navegador mailing list
>  Navegador a llistes.softcatala.org
>  http://llistes.softcatala.org/mailman/listinfo/navegador
>
>



-- 
tac822.net
MusicaLliure.net


Més informació sobre la llista de correu Mozilla