[Disseny SC] Primera necessitat de disseny gràfic

Artur V. arturovc89 a hotmail.com
dij feb 6 20:31:13 CET 2020


Bona vesprada a tothom!

Primerament, moltes gràcies per haver-vos unit a la llista de disseny de Softcatalà. Comencem l'any amb la primera de les necessitats de disseny que tenim, que no és altra que les imatges dels grups públics del Telegram.

A mesura que ha anat passant el temps, hem anat obrint grups públics oficials en Telegram de diferents temàtiques (Disseny, Tecnologies de la llengua, Diccionaris, etc.), però no hem pensat cap estil homogeni per a les imatges de perfil dels grups.

Per tant, ens agradaria construir una sèrie d'imatges de perfil per als grups de Telegram, homogènies respecte a l'estil (encara que no tenen per què ser "iguals") i que representen l'objectiu de cadascú.

A mi personalment m'agrada prou la del grup de Col·laboradors<https://t.me/Softcatala_Collaboradors>, per dos motius: perquè pel que fa al concepte representa prou bé l'objectiu del grup, i perquè utilitza prou bé els colors corporatius de Softcatalà<https://www.softcatala.org/premsa/imatge-corporativa/>.

Els grups són:

  1.  Grup Disseny<https://t.me/Softcatala_disseny>.
  2.  Grup Tecnologies de la Llengua<https://t.me/Softcatala_TecnoLlengua> (diccionaris, traductors, etc.).
  3.  Grup Tecnologies de la Parla<https://t.me/softcatala_tecnologiesparla> (majorment CommonVoice).
  4.  Grup Code.org<https://t.me/softcatala_codeorg>
  5.  Grup Gnome<https://t.me/gnome_catala>
  6.  Grup Libreoffice<https://t.me/libreoffice_catala>

Per a no eternitzar el procés, el diumenge 16 triarem el conjunt d'imatges que més s'adapten al que busquem, i la setmana següent continuarem proposant contingut.

Podeu enviar els fitxers (editables i/o imatges finals) per aquesta llista de disseny o pel grup de Disseny del Telegram. La imatge resultant hauria de ser un PNG quadrat de vora 640x640 px, però potser millor enviar també l'editable XCF o similar i poder exportar el fitxer final amb la resolució que millor s'hi adapte. També cal tindre en compte que el Telegram aplica una "màscara" redona a les imatges de perfil, per això, encara que són quadrades, la visualització en les aplicacions és la part redona d'aquesta, sense els cantons del quadrat.

Cal recordar que, seguint la filosofia de Softcatalà, basem tota la nostra activitat i faena en el voluntariat, el programari de codi lliure, etc., per tant, els dissenys que finalment utilitzem es mostraran de manera pública en les nostres xarxes socials i/o llocs web. Aquests dissenys seran propietat dels seus autors, i els utilitzarem amb una llicència Creative Commons Atribució-CompartirIgual 4.0.

Gràcies a tothom per col·laborar amb nosaltres!! Si teniu cap dubte, podeu escriure en aquesta llista o preguntar al grup de Telegram.

Salut!
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.softcatala.org/pipermail/disseny/attachments/20200206/572da12b/attachment.htm>


Més informació sobre la llista de correu Disseny