[Desenvolupament] Support pel Català a Zimbra per a les darreres versions

Francesc Roca Tugas froca a gava.cat
dll set 3 11:01:02 CEST 2012


Sembla que la petició https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=71327 de suport pel Català a Zimbra ha estat assignada a un tècnic. 
Si volem que no la tanquin com "won't fix" per poca demanda, si us plau, registreu-vos i voteu perquè l'atenguin abans no la abandonin. 
Gràcies i disculpeu les molèsties. 
Potser no és la llista de distribució més addient per aquest tema, però ens cal suport als administradors i usuaris de Zimbra. 
Gràcies altre cop. 


- - - - - - - - - - - - - - - 
Francesc Roca Tugas 

--

En virtut de la legislaciógent, si aquest missatge no éper a vostèsi us plau, esborri'l.
D.acord amb el que disposa l.article 5 de la Llei Orgàca 15/1999, de protecció dades de caràer personal i l.article 12 del seu Reglament de Desplegament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràer personal estan incorporades al fitxer corresponent, del que éResponsable l.Ajuntament de Gavài sóbjecte de tractament per gestionar els serveis pús municipals de l.Ajuntament, en l.àit de les seves funcions. No seran cedides a persones fíques ni juríques púues o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d.accé rectificacióancel·lacióoposicióreçt-vos a l.Ajuntament de GavàOficina d'Atencióutadana (OAC), Plaçde Jaume Balmes s/n. Planta Baixa o al correu electrò ajuntament a gava.cat.
--

En virtud de la legislacióigente, si este mensaje no es para usted, por favor, bólo.
De acuerdo con lo dispuesto en el artílo 5 de la Ley Orgáca 15/1999, de proteccióe datos de caráer personal y el artílo 12 de su Reglamento de Desarrollo, aprobado por Real Decreto 1720/2007, le informamos que sus datos de caráer personal estáincorporados en el fichero correspondiente, del que es Responsable del Ayuntamiento de Gavày son objeto de tratamiento para gestionar los servicios púos municipales del Ayuntamiento, en el áito de sus funciones. No serácedidos a personas fícas ni jurícas púas o privadas sin su consentimiento o si no lo autoriza una ley. Puede ejercer los derechos de acceso, rectificaciócancelació oposicióirigiéose al Ayuntamiento de GavàOficina de Atencióiutadana (OAC), Plaza Jaume Balmes s / n. Planta Baja o al correo electróo ajuntament a gava.cat.



-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.softcatala.org/pipermail/catalanitzador/attachments/20120903/ec6cccd3/attachment.html>


Més informació sobre la llista de correu Desenvolupament