[Admpub] Aneu parlant amb els polítics, aneu...

Paco Arquero paco_arquero a yahoo.es
dim gen 8 09:56:14 CET 2008


Moltes vegades en aquest fòrum veig missatges dient que s'ha de fer una carta als polítics, s'ha de parlar amb ells, s'ha de mirar "a què es compremeten" als programes electorals, etc.
Mirant enrera quatre anys l'esperança per al programari lliure en aquest sentit era ERC, que era l'únic partit que parlava d'estendre l'ús del programari lliure a les administracions i a la societat. Doncs, bé, ara està clar que ERC s'ha convertit en l'interlocutor privilegiat del lobby del programari privatiu del nostre país, sinó mireu la composició de la Fundació Barcelona Digital, on els únics 3 polítics presents en representació de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona són primeres espases d'ERC: Puigcercós, Huguet i Portabella.
El més curiós és el cas de Portabella, perquè si no estic mal informat no forma part del govern de l'Ajuntament de Barcelona però tot i així el representa aquí.
I és des que aquesta gent ha estat als dos governs catalans més grans que Microsoft ha tret aquesta queixelada de 3+12 milions d'euros... a quan toquem per cada català? quants euros us toca pagar a casa vostra?
 
Paco Arquero
---------------------------------------------------------------------
"La violència es l'últim recurs dels incompetents" Isaac Asimov




       
______________________________________________ 
Web Revelación Yahoo! 2007:
Premio Favorita del Público. 
http://es.promotions.yahoo.com/revelacion2007/favoritos/
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.softcatala.org/pipermail/admpub/attachments/20080108/f9b738c3/attachment.htm>


Més informació sobre la llista de correu Admpub